18 september 2012

Misha är hemma!!!

Nu har vi äntligen fått hämta Misha. Träffade också Pia, som sprang ut när hon hörde om att vi var där, fick några goda råd och en kram. Har också signerat papprena där jag godkänner att SLU använder Mishas mivmoder, samt övriga prover dem har tagit från henne.

Sen var det dags att reglera räkningen. Allting gick på 13000 kr, fick betala självrisken på 2500 resten tog försäkringsbolaget. Så det var inte lika smärtsam nota som förra gången där jag fick betala 17000 ur egen ficka. 
Nu, en timma senare ligger hon i vår säng och sover, hehe dem fina sovplatserna jag förberedde räckte inte. Hon får sova precis var hon vill, min lilla prinsessa. Är så lycklig :) Misha är pigg, glad och har ätit bra. Hoppas hon inte har för mycket ont bara.



2 kommentarer:

  1. Så skönt att hon är hemma och mår efter omständigheterna bra...
    Följer er blogg och kanske kan vi snappa upp lite tips här, Emma kommer förmodligen att kastreras nu i höst också.
    Fin krage, är den bättre än den vanliga tratten? Blir dom inte varma om halsen?
    Kan Misha hoppa upp i sängen, eller lyfter ni upp henne?
    Kramisar !

    SvaraRadera
  2. kragen hon har nu funkade bättre när hon opererade benen än nu, för nu kan hon nå till såret. Hon har inte försökt att slicka på såret ännu, så vi vet faktiskt inte. Hon ska garanterat ha den vanliga tratten på natten och när hon är ensam. Annars går hon helt utan eller med den blåa, som är mycket skönare. Den kostade 350kr på sjukhuset, men jag såg samma senare på någon hemsida och där kostade den 150 kr bara :/ så det är värd att kolla upp det innan.
    Än så länge har hon bara sovit hela tiden, och nej vi lyfter inte upp henne på sängen, hon går upp och ner själv då sängen är bara ca 30 cm hög (en madrass på golvet)det viktiga är dock att hunden inte hoppar ner! vilket hon aldrig har gjort

    SvaraRadera